Bükkaranyosi Pálinka
Pálinkák
Cím: 3554 Bükkaranyos, Zrínyi utca 704/22. HRSz.
Tel.: +36 20 950 9156
Mail: info@bukkaranyosipalinka.hu
Web: www.bukkaranyosipalinka.hu

Facebook: bukkaranyosipalinka

A Bükkaranyosi Pálinka Kft. 2008 májusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszum nélkül a legmagasabb minőségi kategóriájú, prémium pálinkákat állítson elő.
A pálinkafőzde rendelkezik a pálinkakészítés technológiai folyamatához szükséges legmodernebb berendezésekkel és ezek működtetéséhez elengedhetetlen szakértelemmel. A pálinkákhoz megfelelően érett, egészséges magyar gyümölcsöt használunk fel. Irányított erjesztési technológiánk biztosítja, hogy a feldolgozott gyümölcsök megfelelő hőmérsékleten erjedjenek. A cefre lepárlása modern gázfűtésű, oszlopos rendszerű lepárlóberendezéssel történik, ami biztosítja, hogy az egyedi ízek és illatanyagok tökéletesen megmaradjanak a pálinkában.
A termékértékesítést 2010-ben kezdtük el. A Bükkaranyosi Pálinka Kft. szakmai munkáját fémjelzi, hogy az általunk 2010-től lepárolt nagyszámú érmes pálinkáink alapján a Bükkaranyosi Pálinka Kft 2011-től 2015-ig folyamatosan Magyarország Legeredményesebb Bérfőzdéje, 2012-ben pedig az Év Magyar Pálinkafőzdéje címet is elnyerte.

3554 Bükkaranyos, Zrínyi utca

A térség hasonló termékei

Dr. Szabó Sándor – bor, pálinka, csemegeszőlő (Emőd)

Apám Emődön körzeti állatorvosként dolgozott, de szüleim – felmenőiktől örökölve a földművelés és gazdálkodás szeretetét – kiegészítésképpen szőlőműveléssel is foglalkoztak. Már gyermekkoromban, húgommal a meglévő szőlőben, a mindennapi munkákat, majd telepítéseket segítettük.

A térség hasonló termékei

Fekete Péter Sörmanufaktúra – kézműves sörkülönlegességek (Emőd)

2013-ban feladtam azt a kényelmet, melyben elringatva magam fulladoztam a nagyipari profit által sújtott sörök – valljuk be őszintén – mérgében. Ezt ellensúlyozandó nem kevés utazással próbáltam sörturizmusba fojtani bánatom az ezt megelőző években. Ez az év volt, mikortól csak saját főzésű sört ittam, és elfelejtettem mindazt, amit addig hittem róla. Nem volt többé lehetetlen számomra, és ezzel együtt örök körforgásba kezdett az igazi malátacukor, élesztő és a komló véremben.

A térség hasonló termékei

Papp és Fia Borászat – kékfrankos, hárslevelű és ezerfürtű bor (Kisgyőr)

A Papp és Fia szőlészet – borászat 1990-ben kezdte meg működését. A fő szőlő fajtáink: kékfrankos, ezerfürtű, hárslevelű. Kis terhelésű szőlőtőkéken termelt szőlőből hagyományos eljárással készülnek boraink. A borok érlelésére fahordókat használunk. A célunk kistételes minőségi borok előállítása, mely tükrözi a bükki borvidék fajta jellegét.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.