Papp és Fia Borászat
Kékfrankos, Hárslevelű és Ezerfürtű bor
Cím: 3556 Kisgyőr, Vasvári Pál utca 10.

Tel.: +36 20 485 0625
Mail: pappboraszat@gmail.com

A Papp és Fia szőlészet – borászat 1990-ben kezdte meg működését. A fő szőlő fajtáink: kékfrankos, ezerfürtű, hárslevelű. Kis terhelésű szőlőtőkéken termelt szőlőből hagyományos eljárással készülnek boraink. A borok érlelésére fahordókat használunk. A célunk kistételes minőségi borok előállítása, mely tükrözi a bükki borvidék fajta jellegét.

3556 Kisgyőr, Vasvári Pál utca 10.

A térség hasonló termékei

Bükkaranyosi Pálinka – pálinkák (Bükkaranyos)

A Bükkaranyosi Pálinka Kft. 2008 májusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszum nélkül a legmagasabb minőségi kategóriájú, prémium pálinkákat állítson elő.
A pálinkafőzde rendelkezik a pálinkakészítés technológiai folyamatához szükséges legmodernebb berendezésekkel és ezek működtetéséhez elengedhetetlen szakértelemmel.

A térség hasonló termékei

Fekete Péter Sörmanufaktúra – kézműves sörkülönlegességek (Emőd)

2013-ban feladtam azt a kényelmet, melyben elringatva magam fulladoztam a nagyipari profit által sújtott sörök – valljuk be őszintén – mérgében. Ezt ellensúlyozandó nem kevés utazással próbáltam sörturizmusba fojtani bánatom az ezt megelőző években. Ez az év volt, mikortól csak saját főzésű sört ittam, és elfelejtettem mindazt, amit addig hittem róla. Nem volt többé lehetetlen számomra, és ezzel együtt örök körforgásba kezdett az igazi malátacukor, élesztő és a komló véremben.

A térség hasonló termékei

Dr. Szabó Sándor – bor, pálinka, csemegeszőlő (Emőd)

Apám Emődön körzeti állatorvosként dolgozott, de szüleim – felmenőiktől örökölve a földművelés és gazdálkodás szeretetét – kiegészítésképpen szőlőműveléssel is foglalkoztak. Már gyermekkoromban, húgommal a meglévő szőlőben, a mindennapi munkákat, majd telepítéseket segítettük.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.