Solymosiné Zsiros Ágnes – Bükki Alkotóház
Nemezelés, tűnemezelés
Cím: 3559 Répáshuta, Kossuth út 1.
Telefon: +36 20 438 0497
Mail: info@bukkialkotohaz.hu
Web: www.bukkialkotohaz.hu
Facebook: bukkialkotohaz

1998 Többnyire gyapjúból (vizes és tűnemezeléssel) készítek dekorációt, ajándéktárgyakat, játékokat, ékszereket és fából horgolótűket. Az általam készített játékokat, ajándéktárgyakat a természet ihlette, tartós, kézműves, egyedi termékek. A bukkialkotohaz.hu webáruházban a KÉSZ TERMÉKEK mellett ALKOTÓCSOMAGOKAT is állítottam össze, oktatóvideókkal, így bárki, bárhol, bármikor kedvedvére alkothat, még akkor is, ha személyesen nem találkozhatunk! A Bükki Alkotóház YouTube csatornáján néhány videó ingyenesen is megtekinthető.
„Kreatív feltöltődés” Mindenkinek szüksége van egy kis pihenőre, játékra, hogy feltöltődve újra és újra rá tudjon csodálkozni a világ szépségeire… a gyapjú illatára, a madarak énekére…
„Összahangban a természettel” Amit ad a természet fogadjuk el, használjuk úgy, hogy neki is nekünk is hasznunkra váljon.
„Természetesen játék” A jétékok alkatrészei a földön hevernek, csak le kell hajolnod érte, és össze kell hogy rakjra a fantáziád… mindenki készíthet játékot!
Személyesen Répáshuta közelében, Miskolcon, Egerben tartok kézműves foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akár egyedi igények alapján is. A Gyapjú-erdő nyári napközis táborban, gyönyörű környezetben fejleszthetik a gyerekek a kézügyességüket, ami minden nyáron Bükkszentkereszten kerül megrendezésre
.

3433 Nyékládháza, Munkácsy u. 16.

A térség hasonló termékei

Csehné Séra Tünde – csontfaragások, bőr- és nemez tárgyak (Harsány)

Miskolcon születtem. Gyermekkorom legkedvesebb játéka a kalapács volt, a babát is főképp javítási célból vettem kézbe, vagy azért, hogy ruhát varrjak nekik. Azóta kipróbáltam minden lehetséges kézművességet, hímzést, szövést, varrást, asztalos munkákat, kosárfonást és egyebeket.

A térség hasonló termékei

Füredi Mária – nemeztárgyak (Kisgyőr)

Az alkotás létszükségletem. Mindig is az volt, csak mint a búvó patak, hol itt, hol ott tűnt elő. A nemezeléssel Molnár V. József hagyományőrző táboraiban ismerkedem meg 2003-tól, első nemez mesterem Kaszás Ákos volt.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
+36 30/824-5398
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.