Dörmi Kertészet (Brosch Zoltán, Szabó Tímea)
Dísznövények, örökzöldek, zöldségpalánták
Cím: 3433 Nyékládháza, Széchenyi u. 6.
Tel.: +36 20 2500 470
Mail: dormikerteszet@gmail.com
Web: www.dormikerteszet.hupont.hu
Facebook: Dörmi Kertészet

2015-ben indítottuk el a kertészetünket, két fős családi vállalkozásként, szinte a nulláról, őstermelőként. Díszcserjék, díszörökzöldek szaporításával, nevelésével kezdtük kis szériában. A következő évtől bővültünk virágos dísznövények, egynyári virágok és zöldségpalánták előállításával, valamint kínai császárfa szaporításával. Jelentős mennyiségben szaporítunk epret, melyet palántaként értékesítünk. Paprika és paradicsom palántáink jellemzően a tradicionális magyar fajták, azonban néhány különlegességgel is jelentkezünk minden évben, pl. chili paprikák, koktél paradicsom újdonságok.
A piac igényeit folyamatosan figyelve igyekeztünk kínálatunkkal igazodni a vevői igényekhez, igyekszünk folyamatosan bővíteni a választékot. Díszörökzöldekből több fajtát tartunk, legyen szó gömb, szoliter, vagy sövény növényről. Díszcserjékből talajtakaró, díszes lombú, hosszú ideig virágzó növényekből szaporítunk és nevelünk számos fajtát. Tevékenységünk kertépítésre is kiterjed, saját növényeinkkel állunk megrendelőink rendelkezésére, a tervezéstől a kivitelezésig. Gyümölcs termelésünk csemegeszőlőre és korai cseresznyére korlátozódik, tekintettel a viszonylag kis területre.

Nyitvatartásunk a hét minden napján 7–17 óráig. Vásárlás előtt célszerű telefonon bejelentkezni a 06 20 2500 470 telefonszámon. Zárva vagyunk minden hónap első csütörtökén, első és harmadik vasárnapján, 14 óráig. Rendszeresen árusítunk az ónodi-, jászapáti-, újfehértói vásáron.

3433 Nyékládháza, Széchenyi u. 6.

A térség hasonló termékei

Kossuthutcanyolc – zöldség, tojás (Mályi)

Családi örökségünk a föld szeretete ami bennünk él, s ma is virágzik. Mályiban a Kossuth utca 8 szám alatt, az immár 500 éves Református templom tövében található nagyszüleim portája, ami több mint 100 éve is a gazdálkodást szolgálta.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.