Győri Józsefné
Lekvár, szörp
Cím: 3557 Bükkszentkereszt, Erdészkert utca 5.
Telefon: +36 30 601 3492
Mail: zsike0308@gmail.com

Első lekvárom „véletlenül” született meg: 2015-ben szülőfalumban, egy kis csereháti faluban kökényt gyűjtöttem a kislányomnak, ő azonban nem ette meg mindet, így a maradékból kökénylekvár készült. Nagyon ízlett mindenkinek, így egyre többféle háztáji és vadon termő gyümölcsből kezdtem lekvárokat, szörpöket, valamint gyógynövényekből szirupokat készíteni. A hobbitevékenység később kistermelői vállalkozássá nőtte ki magát.
Jelenleg 22 fajta lekvárt és 28 féle szörpöt készítek, amelyek közül a legkülönlegesebb a som-, a csipke-, a galagonya- és a kökénylekvár, illetve -szörp, valamint a levendula- és gyömbérszörp. Gyógynövényszirupjaim fenyőrügyből, lándzsás útifűből és pitypangvirágból készülnek. Minden termékemet frissen értékesítem, így ezek idényjelleggel érhetőek el.
Termékeimet a családunk által üzemeltetett Privát Fogadó Étteremben (Bükkszentkereszt, Erdészkert utca 5.) vásárolhatják meg
.

3557 Bükkszentkereszt, Erdészkert utca 5.

A térség hasonló termékei

Süle Konyha (Süle Tibor és Süléné Érsok Beáta) – lekvár, szörp, savanyúság (Bükkaranyos)

Családjainkban mindig is nagy hagyománya volt a befőzésnek, és ezt a szellemiséget mi is tovább akartuk vinni, így eleinte csak saját részre, később pedig már tágabb környezetünknek is készítettünk különféle lekvárokat, szörpöket. Mivel a természetes megoldások hívei vagyunk, és valljuk, hogy „fűben-fában orvosság”, termékeink egy részéhez különféle gyógynövényeket is használunk.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.