Süle Konyha (Süle Tibor és Süléné Érsok Beáta)
Lekvár, szörp, savanyúság
Cím: 3554 Bükkaranyos, Petőfi utca 75.

Tel.: +36 20 554 2906
Mail: suletibor71@gmail.com
Facebook: Süle-konyha Bükkaranyos

Családjainkban mindig is nagy hagyománya volt a befőzésnek, és ezt a szellemiséget mi is tovább akartuk vinni, így eleinte csak saját részre, később pedig már tágabb környezetünknek is készítettünk különféle lekvárokat, szörpöket. Mivel a természetes megoldások hívei vagyunk, és valljuk, hogy „fűben-fában orvosság”, termékeink egy részéhez különféle gyógynövényeket is használunk.
Négy éve ős-, illetve kistermelőként működünk. A befőzéshez gyümölcsöket, zöldségeket termesztünk, amelyekből különféle savanyúságokat, paradicsomlét és -szószt, szörpöket (bodza, zsálya, citromfű, menta, csipke, szeder, málna, eper, feketeribizli, meggy, kékszőlő), lekvárokat (sárgabarack, ribizli málnával, őszibarack, kékszőlő) készítünk tartósítószer-mentesen, cukros és cukormentes változatban is. Levendulaültetvényünk is van, amelyből szörpöt, lekvárt (sárgabarackot, őszibarackot és kékszőlőt ízesítve), valamint levendulapárnát készítünk. Termékeink Bükkaranyoson személyesen, előre egyeztetett időpontban vásárolhatóak meg, de megrendelhetőek facebook-oldalunkon is, valamint a környékbeli termelői piacokon is megtalálnak bennünket
.

3554 Bükkaranyos, Petőfi utca 75.

A térség hasonló termékei

Győri Józsefné – lekvár, szörp (Bükkszentkereszt)

Első lekvárom „véletlenül” született meg: 2015-ben szülőfalumban, egy kis csereháti faluban kökényt gyűjtöttem a kislányomnak, ő azonban nem ette meg mindet, így a maradékból kökénylekvár készült. Nagyon ízlett mindenkinek, így egyre többféle háztáji és vadon termő gyümölcsből kezdtem lekvárokat, szörpöket, valamint gyógynövényekből szirupokat készíteni. A hobbitevékenység később kistermelői vállalkozássá nőtte ki magát.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.