Györgytea
Gyógynövényteák és -készítmények
Cím: 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth utca 33.
Telefon: +36 46 390 278
Mail: info@gyorgytea.hu
Web: www.gyorgytea.hu
Facebook: szabogyuribacsi

A Györgytea Kft. évszázados tudásra alapuló, gyógyteákat forgalmazó családi vállalkozás. Elindítója az a gyógyító füvesember, akit Magyarországon mindenki Gyuri bácsiként ismer.
Közel 150 féle orvosi füvet ismer és alkalmaz. Teakeverékei és kivonatai saját receptjei, több generációs családi örökség és tapasztalat alapján készülnek, minőségi gyógynövényekből. Ezek számos betegség megelőzésében működnek közre hatékonyan vagy kiválóan egészíthetik ki az akadémiai orvoslást.
Termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószereket, alapanyaguk nagyrészt a vadon nővő magyar gyógynövények, melyeket hozzáértő gondossággal dolgozunk fel és csomagolunk.
Gyuri bácsi hisz az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének fontosságában. Tevékenységének, hitének is köszönhetően Magyarországon azelőtt soha nem látott népszerűségnek örvendenek a gyógynövények. Személyes példája mutatja, érdemes igénybe venni a szelíd gyógymódokat, hogy ne legyünk betegek, hogy egészségesek maradjunk.
A Györgytea ezt a hitet, szemléletet képviseli és viszi tovább tevékenységében.
A termékek megvásárolhatók a Györgytea mintaboltokban: Bükkszentkereszt, Kossuth u. 33., Miskolc, Városház tér 13., Budapest, Bank u. 4. és a Györgytea webáruházában: www.gyorgyteabolt.hu
.

3557 Bükkszentkereszt, Kossuth utca 33.

A térség hasonló termékei

Bükki Gyógyteabolt (“Az Erdész teái”) – gyógyteák, lekvárok (Bükkszentkereszt)

Nagy termékkínálattal forgalmazzuk az „Erdész Teáit”, amely saját szedésű és csomagolású termékcsaládunk. Ebben a családban szinte minden jótékony hatású, bükki gyógytea és egyéb gyógynövény megtalálható.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
+36 30/824-5398
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.