Bükki Gyógyteabolt – “Az Erdész teái”
Gyógyteák, lekvárok
Cím: 3557 Bükkszentkereszt, Széchenyi út 12.

Tel.: +36 30 405 7620
Mail: info@gyogyteabolt.hu
Web: www.gyogyteabolt.hu
Facebook: Gyogyteabolt

Nagy termékkínálattal forgalmazzuk az „Erdész Teáit”, amely saját szedésű és csomagolású termékcsaládunk. Ebben a családban szinte minden jótékony hatású, bükki gyógytea és egyéb gyógynövény megtalálható.
Teáinkat kisipari eljárással, házilag szárítjuk és csomagoljuk, kizárólag tiszta, többszörösen ellenőrzött gyógynövények felhasználásával. Cégünk természetgyógyász és fitoterapeuta végzettségű munkatárssal rendelkezik. Szaküzletünk, a „Bükki Gyógynövények Boltja” 2005 óta működik Miskolcon, az Újgyőri Főtérnél.
A környezetünk által kínált gyógyító alapanyagok ismerete, használata fontos az egészségünk és jó közérzetünk megvédéséhez.

3557 Bükkszentkereszt, Széchenyi út 12.

A térség hasonló termékei

Györgytea – gyógynövényteák és -készítmények (Bükkszentkereszt)

A Györgytea Kft. évszázados tudásra alapuló, gyógyteákat forgalmazó családi vállalkozás. Elindítója az a gyógyító füvesember, akit Magyarországon mindenki Gyuri bácsiként ismer.
Közel 150 féle orvosi füvet ismer és alkalmaz. Teakeverékei és kivonatai saját receptjei, több generációs családi örökség és tapasztalat alapján készülnek, minőségi gyógynövényekből. Ezek számos betegség megelőzésében működnek közre hatékonyan vagy kiválóan egészíthetik ki az akadémiai orvoslást.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
+36 30/824-5398
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.