Bükki Ízek – Vendégasztal
Hústermékek
Cím: 3557 Bükkszentkereszt, Petőfi utca 11.
Telefon: +36 20 444 0799
Mail: teligabo@gmail.com
Facebook: bukkiizek

Az igazi minőség megteremtése csak odaadással, a hagyományok tiszteletével és megőrzésével lehetséges. Csakis szívvel-lélekkel s nagy körültekintéssel érhető el az, hogy munkánk gyümölcse az átlagból kiemelkedjék és értékteremtővé váljék. A Bükki Ízek háztáji termékei e hitvallás megtestesítői. Igazi különlegességnek számítanak a magyar piacon, megérdemlik a kiemelt figyelmet. Persze ezzel még nem mondtunk semmit. A Bükki Ízek szavak hallatán is igazán egyedülálló látványvilág tárulhat elénk, ami meg is valósul: elképzeltetik a táj, a munka, az illatok, színek és morajok. Az ínyenc termékek pontosan ezekre az apró rezdülésekre reagálva készülnek el.
Hogyan teszi ezt a Bükki Ízek?
Minőségi alapanyagokkal dolgozik és egyedi ízvilágot teremt: a bükkfa füstölése páratlan, amihez a 35 éves kistermelői szakértelem elengedhetetlen. Telekes Géza munkája egyben hobbija is, a tradíciót tiszteletben tartva nem használ mesterséges alapanyagokat, s 2007-től már ismerhetik húsipari termékeit. Célja, hogy a hagyományokat szem előtt tartva, kiemelkedő szakmai tudással értéket teremtsen, s még inkább erősítse a magyar gasztronómiát, mely kultúránk egyik alappillére.
A Bükki Ízek hústermékeinek felhasználásával éttermet is működtetünk, ez a Bükki Ízek Vendégasztal.

3557 Bükkszentkereszt, Petőfi utca 11.

A térség hasonló termékei

Diósgyőri Vitéz Kolbász – kézműves kolbászok (Nyékládháza)

A Diósgyőri Vitéz kolbász a reneszánsz korból fennmaradt írások alapján megalkotott helyi termék. A sertéshúst és a szalonnát zöldfűszerek egyedi receptúra szerinti keverékével ízesítjük. Paprikát nem tartalmaz, mivel ezt a fűszert ekkor még nem ismerték.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.