Choko Sanel
Torták, cukrászsütemények
Cím: 3572 Sajólád, Ady Endre u. 5.

Tel.: +36 70 947 8041
Mail: chokosanel@gmail.com
Web: www.chokosanel.hu
Facebook: Choko Sanel

A Choko Sanel cukrászüzemet 2013-ban indítottuk útjára Horváth István cukrász és Bartók Eszter tortadíszítő vállalkozásaként. Akkoriban Miskolcon és környékén még nagyon kevés helyen lehetett rendelni egyedi formatortákat, igény viszont lett volna rá. A cél nemcsak az volt, hogy a kívánságokat a lehető legjobban teljesítsük, hanem az is, hogy az alapanyagok is minőségiek legyenek. Ennek alapja a jó minőségű kakaó, a valódi gyümölcsöket tartalmazó krémek és a frissen készült, házi jellegű piskóta.
A tortákat és a süteményeket rendelésre készítjük, ezeket személyesen a sajóládi üzletünkben lehet átvenni. A rendelést telefonon, e-mailben vagy Facebook oldalunkon keresztül, messenger-üzenetben is leadhatják a kedves vendégek
.

3572 Sajólád, Ady Endre u. 5.

A térség hasonló termékei

Miss Süti – torta, sütemény (Kistokaj)

Cégünk hivatása, hogy eljuttassuk az emberekhez a minőségi termékeket megfizethető áron.
Körübelül 4 évvel ezelőtt fogalmazódott meg először a gondolat bennünk, hogy saját cukrászatot nyissunk. A sütemények iránt érzett szenvedélyünk vezetett ahhoz, hogy összegyűjtsünk különböző országokra jellemző desszerteket. 

A térség hasonló termékei

Csécsi Zsoltné – mézeskalács (Mályi)

Csécsi Zsoltné vagyok, végzettségemet tekintve tanító és gyógypedagógus tanár.
A vállalkozásom a hobbim is egyben, melyet másodállásként végzek. Mézeskalács dísztárgyakat és cukorvirágokat készítek minden alkalomra. A termékeimet esküvőkre, születésnapokra, névnapokra, ünnepekre rendelik általában.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.