Attila Cipő (Kovács J. Attila csizmadia-cipész mester)
Kézműves cipők
Cím: 3556 Kisgyőr – Üzlet: 3531 Miskolc, Salétrom u. 15.
Tel.: +36 20 924 8734
Mail: attilashoes@attilashoes.com
Web: www.attilashoes.com
Facebook: attilashoes

Nagyváradon születtem és nevelkedtem, gyakorlatilag a cipészműhelyben nőttem fel, ahol megszerettem a cipőket és ezt a szakmát, minden szépségével és nehézségével együtt. A szakma rejtelmeire és szeretetére Édesapám tanított, ugyanúgy, ahogy annak idején Őt tanította a Nagyapám.
Saját vállalkozásomat 1991-ben alapítottam, folytatva a családi hagyományt, én is maradtam a kaptafánál. Rendszeresen veszek részt különböző nemzetközi és Magyarországi szakmai versenyeken, ahol jelentős sikereket értem el a munkáimmal.
Az MKIK 2002-ben indította útra a „Magyar Kézműves Remek” pályázatot. A magyar kézműves hagyományok és adottságaik jobb hasznosítása érdekében született kezdeményezés keretében a kiemelkedő kézműves termékek alkotói a ”Magyar Kézműves Remek” elismerő címben részesülhetnek. Az ATTILA Cipők öt alkalommal kiérdemelték a megtisztelő Kézműves Remek díjat.
A Michelangelo Alapítvány küldetése a kézműves mesterségek ünneplése és megőrzése, ezért létrehozta az e téren legjelentősebb képviselők európai térképét, amelynek célja az összes főszereplő összekapcsolása: kézművesek, tervezők, kiváló minőségű, kézzel készített darabok gyűjtői és rajongói. Magyarországról az ATTILA Cipő elsőként került be ebbe a rangos nemzetközi adatbázisba.

3531 Miskolc, Salétrom u. 15.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.