Szép Józsefné
Árpa- és búzafűlé
Cím: 3434 Mályi, Dózsa György utca 16.
Telefon: +36 30 604 8760
Mail: szepjozsefne@freemail.hu
Web: www.zoldelixir.hu

Búzafű és árpafű készítésével foglalkozom 2013 óta. Vállalkozásom egyszemélyes. Saját magam termesztem, készítem és értékesítem. Különböző családi problémák miatt kutattam az interneten valami különleges és hatásos, jó hírű természetes gyógymódot. Így találtam rá a búzafűre, később pedig az árpafűre. Minden létező irodalmat beszereztem és megtanultam, mert egyre jobban tudatosult bennem, hogy rátaláltam egy igazi csodalére, amit a búzafű fogyasztása ígért.
A nagyon kedvező családi tapasztalatok után éreztem mennyire szeretem ezeket a termékeket készíteni és még másokon is segítek. Így indult az üzleti tevékenységem. Nagyon inspiráló tud lenni és nagy boldogsággal tölt el, amikor jönnek a visszajelzések, másoknak ajánlások a sok elégedett fogyasztótól.
Termékeimet honlapon és a termelői napon értékesítem. A miskolci termelői napon személyes tanácsadást is tartok az érdeklődőknek. Minden korosztálynak tudom ajánlani a termékemet, mivel 100%-ban természetes anyag, minden mellékhatás nélkül, még mennyiségi korlátozás sincs
.

3434 Mályi, Dózsa György utca 16.


2021 © Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás
3433 Nyékládháza, Mátyás király út 114.
nyekipaktumiroda@gmail.com

Készítette a Viacom Informatikai Kft.